Nieuwsoverzicht

Simac levert bijdrage!
09-07-2017

Voor onze judoka's is er een onderdeel heel belangrijk. Namelijk onze judomat! Langzaam is deze aan vervanging toe. Simac leverde hiervoor een bijdrage.

Ieder kwartaal doet Simac een bijdrage aan 10 goede doelen of verenigingen. Afgelopen kwartaal is er onder andere gekozen om onze mooie club te sponsoren. Onze judomat is steeds meer aan vervanging toe en Simac wilde hier graag een bijdrage aan leveren.

Simac is een technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ongeveer 1250 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België en Luxemburg. Onder de holding Simac Techniek NV bevinden zich werkmaatschappijen, de Simac-bedrijven, met een breed assortiment aan oplossingen, producten en diensten in de volgende bedrijfssegmenten: 

ICT-infrastructuren
Ontwerp, implementatie en beheer van infrastructuren voor informatie- en communicatietechnologie.

ICT-applicaties
Ontwerp, bouw en levering van branchespecifieke en oplossingsgerelateerde applicaties.

Industriële Elektronica & Automatisering
Levering van producten, projecten en diensten op het gebied van industriële elektronica en automatisering.

Voor meer informatie over Simac, kijk eens op de website: www.Simac.com. We willen Simac en in het bijzonder Erwin van der Schoot bedanken voor deze bijdrage. 

Zoeken