Nieuwsoverzicht

Vakantie!!!
17-07-2017

Het is weer zover, de vakantieperiode is aangebroken. Wat is seizoen 2016-2017 snel voorbij!

Als we terugkijken op afgelopen seizoen, dan kunnen we concluderen dat onze mooie club weer erg leuke resultaten heeft geboekt. Dit geldt zowel voor de club als voor judoka's individueel. We hadden dit jaar:

- 2x bandenexamens; Waar we met veel trots op terugkijken. We zien de kwaliteit van de examens de laatste jaren steeds meer toenemen! 
- Pupillen wedstrijden; Hier waren we altijd met een grote groep judoka's aanwezig. Er zijn veel (mooie) punten gescoord en leermomenten geweest. 
- Clubkampioenschappen; Spannende poulewedstrijden, een top clubkampioen mannen (Sten van der Loo) en een top clubkampioen vrouwen (Kim Reubsaet). Aanmoedigingsprijs voor alleskunner Bas Emde en de judoka van het jaar prijs ging naar Myrthe Storcken.
- Wedstrijden; We waren weer aanwezig bij een aantal toernooien. Waar de judoka's en coaches samen successen wisten te boeken.
- TOP GETRAIND; Er werd het hele seizoen erg fanatiek getraind. Ook wordt er goed gebruik gemaakt van de wedstrijd training. Ga zo door in het nieuwe seizoen allemaal!!!!

Even 6 weken rust!
Maar goed, na een druk en actief seizoen hebben we nu vakantie!!! Rest ons iedereen hartelijk te bedanken voor een heerlijk judo seizoen! We zien elkaar weer op dinsdag 29 augustus.

Vriendelijke groet!

Het bestuur.

Zoeken