Nieuwsoverzicht

In het zonnetje....Bart Cuijpers!
17-12-2017

Op zaterdag 17 december 2017 waren de bandenexamens. Vele judoka's lieten mooie examens zien en we willen iedereen daar van harte mee feliciteren. Maar voor een judoka even een extraatje, namelijk voor: Bart Cuijpers!

Bart schreef zich op 1 oktober 2009 in als lid. Nog nooit eerder op de judomat gestaan, dus gewoon starten waar iedereen start. Met een witte band! Op de judomat wilde Bart in conditie blijven. Dit doet hij volop. Want iedere training weer, gaat hij tijdens de randori's de strijd aan met de jongere ("haantjes") garde. Zo nu en dan is hij tijdens deze randori's behoorlijk succesvol, tot frustratie van diezelfde jongere garde Laughing. En gisteren na acht jaar judo mocht Bart zijn bruine band in ontvangst nemen. Een prestatie, want Bart toont hiermee aan dat met een gezonde portie doorzettingsvermogen judo een sport voor jong en oud is. 

Bart, van harte gefeliciteerd. Met je mooie examen die een bruine band opleverde. Hopelijk mogen we nog lang van je genieten op de mat en ga je samen met de andere senioren door voor de volgende mijlpaal: De zwarte band!

Zoeken