Nieuwsoverzicht

Voorbereidingen nieuwe seizoen in volle gang!
24-07-2018

Beste Judoka's en ouders. Hopelijk is iedereen lekker aan het genieten van de vakantie. Terwijl jullie genieten werkt op de achtergrond alweer een heel team aan het nieuwe seizoen. Er staat namelijk het een en ander te gebeuren in het nieuwe seizoen. 

Iets wat jaarlijks tijdens de vakantie wordt geregeld is het maken van een jaarplanning. We zijn actief bezig om te kijken welke activiteiten we wanneer gaan doen. Een belangrijk onderdeel van de jaarplanning is natuurlijk ervoor te zorgen dat onze judoka's kunnen deelnemen aan wedstrijden. We gaan weer naar een aantal toernooien en er staan weer pupillenuitwisselingen op de planning. De verhalen gaan rond, dat er een aantal senioren zijn die zich aan de wedstrijdgroep gaan toevoegen. Judoka's die mee willen doen aan de wedstrijdtraining, om zo sterk mogelijk op wedstrijden te verschijnen, kunnen zich bij Sjef of Bas melden. Meer informatie over de trainingen en de wedstrijden zal snel volgen.

Naast de wedstrijden wordt er ook hard gewerkt aan een leuke seizoensopening. Geen idee of de oplettende judoka (of ouder) het heeft gezien, maar tijdens de laatste training waren onze matten weg... Hier staat iets te gebeuren! Daarnaast hebben alle judoka's voor de vakantie jasjes mogen passen. Vanaf het nieuwe seizoen hebben we clubkleding!! Dankzij Roy Canton kunnen judoka's van Kenshiro Abbé dadelijk als een front naar buiten treden.

Last but not least. Zoals per mail is gecommuniceerd, zal er op 22 september een goede seizoensopening plaatsvinden. Uiteraard is er in de ochtend gewoon trainen en in de middag houden we een feest. Blokkeer deze datum alvast in je agenda! Het feest zal voor judoka, ouders en broers of zusjes zijn en inschrijven kan vanaf de start van het seizoen op 21 augustus. Ook willen we de ouders vragen om deze volledige dag te blocken in de agenda. Meer informatie zal snel volgen!

Rest ons jullie nog een hele fijne vakantie te wensen. Voor de mensen die nog wat rust nodig hebben, rust goed uit. De mensen die al zijn gestart met trainen, veel succes!

Tot 21 augustus!

Groet!
Het bestuur

 

Zoeken