Roger Storcken

Roger Storcken

Penningmeester

Ik ben geboren in 1971 in Geleen. Samen met mijn vrouw Vera heb ik twee leuke dochters Kim en Myrthe en wonen we in het mooie Elsloo. Zelf ben ik (helaas) geen judoka, alhoewel het een prachtige en veelzijdige sport is. Sinds 2016 ben in Penningmeester voor onze gezellige judoclub.

In mijn vrije tijd voetbal ik 1 maal per week in de zaal en probeer in 2 maal per week hard te lopen. Daarnaast heb ik pianoles wat erg leuk is, echter wat minder voor de oren van de lerares. Ook rond ik dit jaar een 2 jarige opleiding fotografie af - iets wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Naast mijn privé tijd werk ik bij een pensioenuitvoerder in de ICT waar ik veel voldoening uit haal.

Met Kenshiro Abbé ben ik in aanraking gekomen doordat Myrthe, na het zien van de judowedstrijden bij de Olympische Spelen van 2012, op judo wilde. Vanaf het begin voelde het goed om samen met andere ouders en judoka’s in de zaal te zijn. Na het voelen van de positieve energie op de mat maar ook daarnaast heb ik aangegeven dat ik best een bijdrage wilde leveren aan de club.

Tot ziens in onze judozaal.