Roger Storcken

Penningmeester

Ik ben geboren in 1971 in Geleen. Samen met mijn vrouw Vera heb ik twee leuke dochters Kim en Myrthe en wonen we in het mooie Elsloo. Zelf ben ik (helaas) geen judoka, alhoewel het een prachtige en veelzijdige sport is.

Sinds 2016 ben in Penningmeester voor onze gezellige judoclub. In mijn vrije tijd voetbal ik 1 maal per week in de zaal en probeer in 2 maal per week hard te lopen. Daarnaast heb ik pianoles wat erg leuk is, echter wat minder voor de oren van de lerares. Ook rond ik dit jaar een 2 jarige opleiding fotografie af - iets wat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Naast mijn privé tijd werk ik bij een pensioenuitvoerder in de ICT waar ik veel voldoening uit haal. Met Kenshiro Abbé ben ik in aanraking gekomen doordat Myrthe, na het zien van de judowedstrijden bij de Olympische Spelen van 2012, op judo wilde. Vanaf het begin voelde het goed om samen met andere ouders en judoka’s in de zaal te zijn. Na het voelen van de positieve energie op de mat maar ook daarnaast heb ik aangegeven dat ik best een bijdrage wilde leveren aan de club. Tot ziens in onze judozaal.

Stef ten Haaf

Voorzitter

Op 7 jarige leeftijd werd er in 1992 de keuze voor judo gemaakt. Altijd buiten bezig en het hebben van veel energie zorgde ervoor dat een goede uitlaatklep nodig was. Deze werd samen met mijn vader Peter en zus Ellen gevonden in de judosport. De start werd bij Judo Ryu Bara in Geleen gemaakt. Onder trainer Peter Bux en Shelley Bux-Patiwael, die beiden ook in Elsloo les gaven. Hier werden voor mij de grondbeginselen van judo eigen gemaakt. 

Esther van Wersch

Vertrouwenspersoon

Voor judovereniging Kenshiro Abbé is het belangrijk dat we de leden een veilig sportklimaat kunnen bieden, waarin zij zich op een prettige en positieve wijze kunnen ontwikkelen in hun sport. 

Tamara van Nulck-Hecker

Secretaris

Geboren en getogen in Maastricht ben ik samen met Ronnie in 2004 verhuisd naar Elsloo, waar we sinds 2009 in het rustige Catsop wonen samen met onze zonen Alexander en Laurens. Naast mijn familie hou ik van werken, lekker eten, zwem ik en geniet ik graag van onze tuin.

Bas Emde

Wedstrijd Secretariaat

Afkomstig uit een judo familie was voor mij de keuze als kind snel gemaakt. Ik wilde gaan judoën! Via verschillende clubs als Chian sport en Judo Ryu Bara, waar ik veel te vinden was op de wedstrijd mat, ben ik na enkele jaren terechtgekomen bij Kenshiro Abbé.

Roger Storcken

Penningmeester

Ik ben geboren in 1971 in Geleen. Samen met mijn vrouw Vera heb ik twee leuke dochters Kim en Myrthe en wonen we in het mooie Elsloo. Zelf ben ik (helaas) geen judoka, alhoewel het een prachtige en veelzijdige sport is.