Veelgestelde vragen voor onze vereniging hebben wij overzichtelijke voor je geplaatst. Staat er iets niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wil je een keer komen trainen, dan is dit geen probleem. Wij hebben pakken en banden in alle maten op voorraad die gedurende de proeflesperiode (4 lessen) kunnen worden geleend. Vind je de judo leuk en wil je blijven, dan is het mogelijk om bij ons een pak en een band te kopen. Daarnaast adviseren we slippers omdat we in de zaal niet op schoenen mogen lopen.


Dit is afhankelijk van het aantal keren trainen per week. De kosten zijn HIER terug te vinden.

Ja, Deze bedragen 10 euro


De kosten voor de judobond zijn afhankelijk van leeftijd. Om inzicht te krijgen in de prijzen verwijzen wij u naar de website van de BOND


De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Voor meer informatie over de trainingen neem HIER eens een kijkje. 

Bij Kenshiro Abbé verzorgen we lessen vanaf vier jaar. Spelenderwijs brengen we judo op een leuke positieve manier onder de aandacht. Naast het meekrijgen van de judo normen en waarden, hechten we veel waarde aan motoriek

Vanaf 8 jaar mag iedereen meedoen in de wedstrijdgroep. Daarnaast wordt er voor de groepsindeling gekeken naar de leeftijd. Echter kan het zijn dat de judoka stappen voor of achter loopt waardoor een andere groep wenselijk is. Hiermee houden we als club graag rekening. Een andere groep kan in overleg met de trainer en het bestuur.

Inschrijven kan altijd bij een bestuurslid. Deze zijn tijdens de trainingen aanwezig in de zaal. Tevens is het mogelijk om je via WEDSTRIJDEN in te schrijven. Selecteer het juiste toernooi. Betaling kan gewoon contant in de zaal of overgemaakt worden naar de rekening. Bij overmaken a.u.b. het toernooi en de naam van de judoka vermelden.

De trainer weet hoe ver je bent met judo. Overleg als je mee wilt doen aan een toernooi of dit mogelijk is. Ben je erover na aan het denken om toernooien te doen, overleg dit dan tijdig met de trainers. Deze kunnen je helpen met de juiste voorbereiding.

Dit kan natuurlijk wel. Overleg even met het bestuur of het mogelijk is om met iemand mee te rijden. We gaan uiteraard altijd het liefst met zoveel mogelijk judoka’s op toernooi.

Kenshiro Abbé gaat niet naar een toernooi als er niet voldoende coaches zijn. Bij een grote groep judoka’s gaan meestal meerdere trainers mee. Praat gerust eens met de trainer en de hulptrainers om meer inzicht te krijgen hoe het op toernooien eraan toe gaat.

Het bestuur staat je graag te woord. Stuur een mail naar info@judo-elsloo.nl of vul bij CONTACT je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze belangrijkste verenigingsdocumenten kunt u hier downloaden. Mochten er nog aanvullende vragen zijn dan vernemen wij deze graag.  


Huishoudelijk reglementStatutenProtocol PestenProtocol Seksuele IntimidatieGedragscode Kenshiro Abbé