Stef ten Haaf

Hulptrainer – 1e dan

Op 7 jarige leeftijd werd er in 1992 de keuze voor judo gemaakt. Altijd buiten bezig en het hebben van veel energie zorgde ervoor dat een goede uitlaatklep nodig was. Deze werd samen met mijn vader Peter en zus Ellen gevonden in de judosport. De start werd bij Judo Ryu Bara in Geleen gemaakt. Onder trainer Peter Bux en Shelley Bux-Patiwael, die beiden ook in Elsloo les gaven. Hier werden voor mij de grondbeginselen van judo eigen gemaakt. 

Bas Emde

Hulptrainer - 1e kyu

Afkomstig uit een judo familie was voor mij de keuze als kind snel gemaakt. Ik wilde gaan judoën! Via verschillende clubs als Chian sport en Judo Ryu Bara, waar ik veel te vinden was op de wedstrijd mat, ben ik na enkele jaren terechtgekomen bij Kenshiro Abbé.

Roy Canton

Hulptrainer - 1e kyu

Ik ben Roy en op acht jarige leeftijd in 1996 begonnen bij judovereniging Kenshiro Abbé. Mijn hart heb ik direct verloren aan deze mooie sport en deze prachtige vereniging. Na jaren actief judoka te zijn geweest zowel tijdens trainingen als op wedstrijden besloot ik iets terug te willen doen.
Ik werd actief als algemeen bestuurslid. Ik ben blij dat de mogelijkheid bestaat het een en ander terug te doen voor de mooie jaren die ik bij judovereniging  Kenshiro Abbé heb beleefd. Hopelijk kan ik met mijn bijdrage ervoor zorgen dat de huidige generatie judoka’s net zoveel judoplezier beleven als ik vroeger had en nu nog steeds heb.

Myrthe Storcken

Hulptrainer – 1e kyu

Ik ben op 8 jarige leeftijd begonnen met judo hier bij onze judovereniging. Tijdens de Olympische Spelen van 2012 zag ik onze judoka’s en wist meteen: dit wil ik ook!

Op mijn 13de ben ik gevraagd om als hulptrainer van start te gaan. Dit deed ik stiekem al een tijdje - maar nu voor het echie. Ik vind het heel erg leuk om anderen te helpen een betere judoka te worden. Het omgaan met kinderen vind ik heel erg leuk en probeer mijn enthousiasme voor de sport zo over te brengen. Hopelijk zien we ons snel op de mat.

Glen Cremers

Hulptrainer – 1e kyu

Ik ben op jonge leeftijd begonnen met judo en jiu-jiutsu. In beide sporten heb ik meerdere jaren wedstrijden gedaan. Op 17 jarige leeftijd ben ik begonnen als militair bij de Luchtmobiele Brigade. Hier kwam ik in contact met andere sporten, zoals kickboksen en later mma ( mixed martial arts ).