Hulptrainers bedankt voor dit seizoen!

by Stef ten Haaf

Seizoen 2021-2022 nadert zijn ontknoping. Met nog zo'n 3 weken te gaan zijn de wedstrijden voor dit seizoen afgelopen en focussen we ons op de examens. Het gaat goed met onze club. Het ledenaantal is dit seizoen flink gestegen. Dus het behalen van de kwaliteit die we nastreven, kan niet zonder de inzet van onze hulptrainers.

Het doel van onze club is om naast Bas en Stef altijd één of twee hulptrainers op de mat te hebben. De reden hiervoor is simpel: meer ogen op de mat. Een hulptrainer is het verlengstuk van de trainer. Het helpt onze judoka's om voldoende aandacht te krijgen tijdens de lessen. Daarnaast is het voor de hulptrainer een verrijking van het judo. Een techniek kunnen doen is één maar kunnen uitleggen is de volgende stap.
 
Dit jaar hadden we naast Bas en Stef de volgende hulptrainers in ons midden:
 
- Shauny Baggen.
- Roy van Buggenum.
- Joen van Wersch.
- Myrthe Storcken.
- Xander Jennen.
- Colin Duckers.
- Glen Cremers (Tijdens wedstrijden).
- Tim Vranken (helpt Bas het eerste uur op dinsdag).
 
We krijgen geregeld te horen dat onze leden technisch sterk zijn. Dit zien we ook zelf terug. Dit niveau kunnen we alleen halen doordat onze judoka's voldoende aandacht krijgen. Aan alle hulptrainers bedankt weer voor alle tijd die jullie in onze club steken!
 
Helaas hebben we ook ieder jaar hulptrainers die stoppen. Dit vanwege school, werk, einde judocarrière of welke reden er mag zijn. In Januari dit jaar was Myrthe gestopt en Joen stopt op het einde van dit seizoen. Namens de club willen we jullie (Nogmaals) bedanken voor al jullie inzet. Er gaat vaak veel vrije tijd in vrijwilligerswerk zitten, weet dat we ontzettend dankbaar zijn voor jullie inzet en dat jullie trots mogen zijn op de resultaten van onze judoka's van de laatste jaren.
 
Succes in de toekomst!