We stellen aan jullie voor: Dave Sangen

by Stef ten Haaf

Op 7 maart tijdens de jaarlijkse ALV werd bekend dat Karlijn per 1 april haar taken als secretaris neerlegd. De leden hebben tijdens de ALV voor een nieuwe secretaris mogen stemmen. Uiteraard bedanken we Karlijn voor al haar inzit. In dit artikel stelt Dave de gekozen secretaris zich graag aan jullie voor.

Hallo allemaal,

Ik ben Dave, geboren in Maastricht en opgegroeid in Beek samen met mijn ouders en zus. Vanwege zuurstofgebrek bij de bevalling heb ik een hersenbloeding gekregen met als gevolg een halfzijdige verlamming van mijn rechterkant. Ziekenhuizen, fysio- en ergotherapeuten heb ik dan ook vaak bezocht. Door om te leren gaan met dit gegeven is mijn motto dan ook “Kijk naar je mogelijkheden en niet je beperkingen”. Ik  heb in mijn jeugd graag buiten gespeeld met vrienden (o.a. fietsen, voetballen en tennissen)  en ben met veel plezier naar school gegaan.

Na de basisschool en de MAVO heb ik de MDGO en Hogeschool doorlopen. Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan in het personeelswerk binnen de gezondheidszorg. Inmiddels ben ik werkzaam binnen de rechtbank te Maastricht als senior medewerker archief. In mijn vrije tijd loop en fiets ik graag en kijk ik graag voetbal en een goede film. Daarnaast ben ik bestuurslid geweest van de vereniging van eigenaars toen wij in Beek hebben gewoond.

In 2001 heb ik Bianca leren kennen, inmiddels getrouwd en hebben 1 zoon, Dillen. We wonen ruim 4 jaar in Elsloo. Op school is Dillen in contact gekomen met judo en dat vond hij zo leuk. Hij is al  anderhalf jaar lid van Kenshiro Abbé. Door de gezelligheid en saamhorigheid binnen de club zit Dillen op zijn plek.

Dit heeft mij ook doen besluiten deze uitdaging aan te gaan. Ik voel me betrokken bij de club en wil mijn steentje bijdragen. Wanneer jullie vragen en/of opmerkingen hebben spreek me dan aan in de zaal of stuur mij een mail.

Groetjes!

Dave