Wedstrijd informatie

Met onze leden gaan we regelmatig naar wedstrijden. Dit varieert van beginnerstoernooien (maximaal groene band) tot Limburgse- en nationale kampioenschappen. In de agenda is te zien wanneer en waar wedstrijden zullen plaatsvinden. Voor de start van de wedstrijd is altijd een weegmoment. Het is belangrijk om deze tijden te respecteren. De weegmomenten worden strikt aangehouden en zonder weging ter plaatse is deelnamen aan de wedstrijd uitgesloten. Bij onze wedstrijden zijn altijd minimaal 2 coaches aanwezig. Deze begeleiden de judoka's voor, tijdens en na de wedstrijd. Voor vragen kan je altijd bij hun terecht.

Via deze link kan je je inschrijven voor de wedstrijden. Belangrijk is het juiste gewicht aan te geven, daar omschrijven tijdens de wedstrijd extra kosten met zich mee brengt. De inschrijving is compleet als ook de inschrijfkosten zijn betaald. Dit kan niet via onze site.

4Lions JUDO
50 jarig jubileum toernooi JBN district Limburg. Het Eurregionale toernooi voor judoka's onder de 21 jaar vindt plaats, op zondag 22 september 2019.
De locatie voor het toernooi is de Sporthal Jo Gerris te Roermond.
Budoclub Samurai Susteren
9de BC Samurai Susteren toernooi voor jeugd judoka's onder de 15 jaar, op zondag 29 september 2019.
De locatie voor het toernooi is de sporthal Reinhoudhal te Susteren.
Judoclub Kano Houthem:
26ste Geuldaltoernooi, zondag 3 november 2019, een judotoernooi voor alle leeftijden, ook met dan-punten.
De locatie voor het toernooi is de Sporthal Polfermolen te Valkenburg aan de Geul.