Esther van Wersch

Vertrouwenspersoon

Voor judovereniging Kenshiro Abbé is het belangrijk dat we de leden een veilig sportklimaat kunnen bieden, waarin zij zich op een prettige en positieve wijze kunnen ontwikkelen in hun sport. 

De trainers bevorderen deze ontwikkeling door het scheppen van een veilig klimaat, in een prettige sfeer, bij de trainingen en/ of de wedstrijden. De accommodatie/ judozaal biedt gescheiden dames en heren kleedruimten en toiletten waar judoka’s en ouders/ begeleiders op gepaste wijze mee om moeten gaan. Speciaal voor incidenten op het gebied van pesten, discriminatie en/of seksuele intimidatie beschikt Judovereniging Kenshiro Abbé over een vertrouwenspersoon. We gaan ervan uit dat men ongewenst gedrag als men dit tegenkomt of vermoedt als eerste bespreekbaar maakt bij de trainer en /of bestuur. Mocht dit om welke reden dan ook niet mogelijk zijn dan is er de weg naar de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon kan dus benaderd worden in gevallen waar vertrouwelijkheid en privacy gewenst zijn. Zoals het woord "vertrouwen" al aangeeft kunnen incidenten met deze persoon besproken worden zonder dat dit met anderen gedeeld wordt. Samen met de vertrouwenspersoon beslis je of er iets met het besproken incident moet gebeuren. 

Contactgegevens van de vertrouwenspersoon:
Esther van Wersch
esthervanwersch72@gmail.com

Stef ten Haaf

Voorzitter

Op 7 jarige leeftijd werd er in 1992 de keuze voor judo gemaakt. Altijd buiten bezig en het hebben van veel energie zorgde ervoor dat een goede uitlaatklep nodig was. Deze werd samen met mijn vader Peter en zus Ellen gevonden in de judosport. De start werd bij Judo Ryu Bara in Geleen gemaakt. Onder trainer Peter Bux en Shelley Bux-Patiwael, die beiden ook in Elsloo les gaven. Hier werden voor mij de grondbeginselen van judo eigen gemaakt. 

Esther van Wersch

Vertrouwenspersoon

Voor judovereniging Kenshiro Abbé is het belangrijk dat we de leden een veilig sportklimaat kunnen bieden, waarin zij zich op een prettige en positieve wijze kunnen ontwikkelen in hun sport. 

Tamara van Nulck-Hecker

Secretaris

Geboren en getogen in Maastricht ben ik samen met Ronnie in 2004 verhuisd naar Elsloo, waar we sinds 2009 in het rustige Catsop wonen samen met onze zonen Alexander en Laurens. Naast mijn familie hou ik van werken, lekker eten, zwem ik en geniet ik graag van onze tuin.

Bas Emde

Wedstrijd Secretariaat

Afkomstig uit een judo familie was voor mij de keuze als kind snel gemaakt. Ik wilde gaan judoën! Via verschillende clubs als Chian sport en Judo Ryu Bara, waar ik veel te vinden was op de wedstrijd mat, ben ik na enkele jaren terechtgekomen bij Kenshiro Abbé.

Roger Storcken

Penningmeester

Ik ben geboren in 1971 in Geleen. Samen met mijn vrouw Vera heb ik twee leuke dochters Kim en Myrthe en wonen we in het mooie Elsloo. Zelf ben ik (helaas) geen judoka, alhoewel het een prachtige en veelzijdige sport is.