We mogen weer! Welkom terug!

by Stef ten Haaf

Beste judoka's, ouders / verzorgers, 

Het is zover! De zomervakantie is voorbij. We mogen vanaf deze week weer de mat op. De start zal morgen (dinsdag 7-9) zijn! We kunnen jullie zeggen dat we er helemaal klaar voor zijn.

Zoals eind vorige seizoen aangegeven zullen de lessen op dinsdag verzorgd worden door Bas en de lessen van zaterdag door Stef. Bas en Stef hebben tijdens de vakantie een nieuwe groepsindeling gemaakt, deze is met iedereen gedeeld. Er is overleg geweest met sommige ouders. Mochten er nog vragen en / of opmerkingen zijn, laat het gerust weten. Houdt er rekening mee dat we weer naar de normale tijden gaan (van voor corona). Dus op zaterdag starten we op 09.15 i.p.v. 10.15. Er is op zaterdag ook weer conditie / wedstrijdtraining om 12.00. En ja! Ouders / verzorgers / opa's en oma's mogen gewoon komen kijken naar de trainingen.
 
We hopen dit seizoen weer een zo normaal mogelijk seizoen te hebben. Dit betekent dat we hard gaan trainen voor examens in december. Betreft wedstrijden hopen we snel de kalender af te hebben. Deze zullen we dan delen. Ook hier gaan we uiteraard weer onze stinkende best doen om de goede lijn die we voor Corona te pakken hadden, door te zetten. Een aantal items die we op de kalender willen zetten voor het eerste half jaar zijn:
 
- Bandenexamens;
- Vriendjes/ vriendinnetjesdag;
- Ouders doen mee training;
- Wedstrijden.
 
Beste judoka's, ouders en verzorgers! Zolang de maatregelen het toelaten hopen we jullie allemaal weer zoveel mogelijk op de mat en langs de kant te zien. We gaan hard trainen voor promotie en voor judoka's die willen voor wedstrijden. Laten we ervan uitgaan dat zoveel mogelijk weer doorgaat en laten we overal zo fit mogelijk verschijnen. Of dit nu alleen om te trainen is, of voor je examen of voor wedstrijden. Wij hebben er echt ontzettend veel zin in! Tot in de zaal!
 
Beste allemaal, namens het bestuur en de trainers:
 
WELKOM TERUG!
 
(We hebben er zin in!)